Award

First of all, thank you Megha ( from Perkymegs ) for nominating me for Liebster Award. 🙂 I feel an instant connect with Megha from the very first day I found her blog. She is a make up and fashion expert, her enchanting smile is icing on the cake. 😀  Do visit her blog Perkymegs , I am sure you all will love her too .

Something about Leibster award, it is an award given by a blogger to other fellow blogger. It is to recognising and promoting work of a fellow blogger.

Here are my answers to Megha’s questions about me…

1.What is one positive and one negative aspect of blogging according to you?

Ans: Positive aspect of blogging is that you can share your views/creativity with others from any part of the world. This is your platform to show the world your creativity.

Negative aspect: As of now I found none. 🙂

2.What is the one most hilarious thing about you?

Ans: I have obsession for hygiene 😉 I just can’t stand anything unhygienic, you can call me Monica from F.R.I.E.N.D.S. 😛

3.What kind of movies do you like and which is your favourite one?

Ans: I enjoy watching superhero and romantic movies. My favourite movies are X-men(series) and pretty woman (from romance genre).

4.What is your idea of an ideal holiday?

Ans: Anywhere with my awesome family. I want to visit Dubai and New York with them one day.

5.What is the best thing that happened to you in life?

Ans: My selection in engineering, I am first girl engineer from my family.

6.Which blogger you like most?

Ans: Favourite bloggers are:  Corallista (from India) and Annie Jaffrey (International lifestyle and beauty blogger).

Special mention : Mehak from Peaches and blush for her wit and honest review of every product.

7.Do you think creativity is not considered as a career option in India?

Ans: I think we have lots of scope for creativity in India and because of that only we have some great blogs on internet from India doing so well even internationally.

8.Do you feel blessed being born as a woman?

Ans: I am proud to be born as a woman. We women are born managers, doctors and financial expert. I believe we should celebrate womanhood everyday and not only on one particular day. I just wish that every where around the world every girl child gets chance to live and dream.

9.What is your idea of an ideal date?

Ans: Now, this is one thing I haven’t yet think about. Ummm may be, all these things together in one day, sunset, candles, stars, flower and lots of laughter (sounds cliché right?).

10.Which is you favourite beauty brand and why?

Ans: My favourite beauty brand is Maybelline. Most of my make up products are from this brand. They offer quality products for every pocket and that’s what I love about them. Make up products should reach to every girl from college going to professionals.

I hope I answered all questions satisfactorily. 🙂

My nominees are below mentioned talented bloggers :

Rishika from  itsafashionista

Yamini from beautyandblush

Shwetali from notsohardtobepretty

My questions for you all are:

  1. How did you decide your blog’s name?
  2. What is your favourite food?
  3. 5 random facts about you?
  4. Lip balm or lipstick?
  5. If you could live anywhere in the world apart from India, where it would be?
  6. If you could meet anyone from history who would it be?
  7. Do you use professional camera for photography? If yes, which model?
  8. One beauty tip you would love to share with everyone?
  9. Your favourite quote?
  10. Your most popular post so far?

Again, Thank you so much Megha for nominating me and showing your love. Your thoughts come straight from your heart and that’s what makes you an outstanding blogger.